ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΈΛΛΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ MINI FOOTBALL(6X6)

ellas

Με το «χρυσό» γκολ του Στράτου Φούσκα, η Εθνική Ελλάδος κέρδισε με 4-3 την Τουρκία και πέρασε στη φάση των «16» καλύτερων ομάδων του κόσμου!

Τα Ελληνόπουλα της ομάδος Mini Football (6×6) συνεχίζουν ακάθεκτα και από ότι φαίνεται Θέρμη, Αυγή και ΠΑΟΝΕ θα περιμένουν ακόμα περισσότερο για την επιστροφή των Θεσσαλονικιών Φούσκα, Τούσα και Λευκαρίτη (αρχηγός).

Στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Τουρκία, τα δύο από τα τέσσερα γκολ τα σημείωσαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ. Τόσο ο αρχηγός Χρύσανθος Λευκαρίτης όσο και ο Στράτος Φούσκας σκόραραν στο σημερινό παιχνίδι και βοήθησαν τα μέγιστα για τη πρόκριση. Τα άλλα δύο γκολ της Εθνικής, τα σημείωσε ο Τζανέτος.

Πλέον, η ελληνική αποστολή περιμένει την βραδινή αναμέτρηση Πορτογαλία-Παραγουάη και εκτός απροόπτου αντίπαλος της θα είναι η Ρωσία!

ΕΛΛΑΔΑ (Αντρέας Ντρένοβα): Ζάχος, Καραβίδας, Γιώτης, Τζελόσι, Τζανέτος, Θανασάι, Φούσκας, Κριτσώτάκης, Τούσα, Λευκαρίτης, Ξανθός

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.