ΛΗΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΆΛΙΣΗΣ

Το θέμα της ασφάλισης των παικτών της SL2 και της FL, για το οποίο έγινε ντόρος, θεωρείται λήξαν.

Το ζήτημα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών της Super League 2 και της Football League τακτοποιήθηκε. Μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στο οποίο υπήρξαν αντιδράσεις και διαμαρτυρίες με το περιβόητο ενός λεπτού… διακοπή για το συγκεκριμένο θέμα στα γήπεδα της Super League 1, εστάλη σήμερα στα γραφεία της διοργανώτριας η βεβαίωση ασφάλισης των πρωταθλήματων από την συμβαλλόμενη εταιρεία.

Για αύριο μάλιστα έχει προγραμματιστεί και συνάντηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου με την ηγεσία της ΕΠΟ αλλά και του ΠΣΑΠ στο οποίο θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα και να παρουσιαστεί και το σχετικό έγγραφο για να τελειώσει μια και καλή κάθε σενάριο που ήθελε να μην ξεκινούν τα πρωταθλήματα.

Επιπλέον από τη διοργανώτρια δεν κρύβουν και δυσαρέσκεια τους για τον ντόρο που δημιουργήθηκε πριν καλά καλά ξεκινήσουν τα ματς τα οποία αφορούν τις εν λόγω κατηγορίες. Για παράδειγμα η ιστορία ξεκίνησε από διοργάνωση της ΕΠΟ. Σε κάθε περίπτωση το θέμα διευθετήθηκε και τα επόμενα 24ωρα θα τακτοποιηθούν και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.