ΜΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ

Ο Άρης Αβάτου συνεχίζει να ζει τις δικές του μέρες δόξας, κάτι απόλυτα λογικό, αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της επιτυχίας της εισόδου στους ομίλους. Μέσα στις πέντε ομάδες που νίκησαν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας ήταν και η ομάδα του Γιώργου Μαραντά! Τώρα όμως, έχει μπροστά της τα σπουδαία παιχνίδια της ιστορίας της. Παιχνίδια – «γιορτές» για την ιστορία του Άρη, με τεράστια οφέλη στο πρεστίζ της ομάδας, πόσω μάλλον αν καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στον 5ο Όμιλο με αντιπάλους μεγαλύτερων κατηγοριών.

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά υποδέχεται την «αναγεννημένη» Παναχαϊκή του Κώστα Κατσουράνη την Πέμπτη (16:30) στο γήπεδο του ΑΟΞ, σε μία αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Σάββας Σιδηρόπουλος (Διαμαντής – Τερζόπουλος) της ΕΠΣ Έβρου με 4ο διαιτητή τον Γεωργιτσόπουλο της ΕΠΣ Δράμας.

Στη συνέχεια (2η αγ.) θα πάει στη Λιβαδειά να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στην οποία έχει εκτελεστική θέση ο Γιώργος Κασναφέρης. Πάντως το κορυφαίο παιχνίδι για την ομάδα του Άρη, θα είναι τον Δεκέμβρη με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Η Παναχαϊκή διαθέτει ένα ρόστερ 30 ποδοσφαιριστών με μέσο όρο ηλικίας τα 24 έτη.

Τερματοφύλακες είναι οι: Ανδρέας Κολοβούρης, Βασίλης Σούλης, Καπούταγλης, Παντελίδης και Μικές

Κεντρικοί αμυντικοί οι: Δημήτρης Κοτσόνης, Γιάννης Σωτηράκος, Τιμόθεος Τσελεπίδης, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Νίκος Λουμπαρδέας.

Αριστερά μπακ οι: Τζέιμς Σταμόπουλος, Ηλίας Πολίμος

Δεξιά μπακ οι: Γιώργος Ντάσιος, Δημήτρης Πολυχρόνης

Μέσοι οι: Σπύρος Φουρλάνος, Γιώργος Μουστακόπουλος, Ιάσων Σταυρόπουλος, Δημήτρης Παταπής, Θανάσης Παπατόλιος, Κώστας Πλέγας, Ισραελ Κολ, Ευθύμης Αργυρόπουλος, Άντον Καραχανάκοβ, Νίκος Μασούρας, Χρήστος Ελευθεριάδης.

Επιθετικοί οι: Μιχάλης Μπαστακός, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, Ανδρέας Αντωνακόπουλος.

Προπονητής είναι ο παλαίμαχος «θρύλος» του Ιωνικού Σωκράτης Οφρυδόπουλος και βοηθός του ο Ηλίας Κυριακίδης

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.