ΕΠΣ ΣΕΡΡΏΝ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Πρόκριση για τα φαβορί στο Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Σ

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η πρώτη δόση των αγώνων της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Σερρών, αφού εύκολα ή δύσκολα τα φαβορί προκρίθηκαν και πήραν το εισιτήριο για τους “16”.

Οι δύο ομάδες της Γ΄Εθνικής που μπήκαν πρώτες στη μάχη και έκαναν το καθήκον τους. Ο Απόλλων Παραλιμνίου λίγες ημέρες μετά την πρόκριση επί του Αιγινιακού στο Κύπελλο Ελλάδας, δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο Χρυσό και κέρδισε με 3-0 την ομάδα του Αχιλλέα Αγγελόπουλου έχοντας πρωταγωνιστή τον Γιώργο Λαζαρίδη, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έδειξε ότι ανεβάζει στροφές ενόψει των αγώνων που έρχονται.

Στο άλλο ματς ο Εθνικός Σιδηροκάστρουχρειάστηκε ένα γκολ από τον Γεράκη νωρίς για να περάσει με νίκη(0-1) από τη Ροδόπολη και να σφραγίσει την πρόκριση.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τσιντσάρης Δ., Καρυπίδης Δ., Σαμαράς, Τσιντσάρης Ι., Πετρίδης(88’ Αντωνιάδης), Αβράμης, Τοπάλ, Νικολαϊδης(76’ Ευσταθιάδης), Γέρμανλης(60’ Τσιατμάς), Μαυρουδής(68’ Καρανικόλας), Γεράκης.

Στις κόντρες των ομάδων του τοπικού, ταΆνω Πορρόϊα έχοντας καλύτερο πρόσωπο κέρδισαν με 3-0 το Ν.Πετρίτσι, ο Λιθότοποςμε γκολ των Νίκου και Σάββα Ελευθεριάδη κέρδισε με 2-1 στο Μεγαλοχώρι, ενώ και ο Π.Σ Σέρρες δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ηρακλή στη… μάχη της Ομόνοιας και επιβλήθηκε με 4-2 εκτός έδρας με γκολ των Καδή, Σιψή, Στεφάνογλου και Θεοδωρίδη. Από εκεί και πέρα το Καπνόφυτο μπήκε δυνατά στο ματς και λύγισε την αντίσταση της Καρπερής κερδίζοντας με 4-2, η Κάτω Καμήλα πέρασε εύκολα από το Άγκιστρο με 4-0, ενώ στην παράταση μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας, η Σκοτούσα λύγισε τον Θρακικό Άνω Μητρουσίου, κέρδισε με 2-1 χάρη στα γκολ των Μεσιούρη και Βεζυρόπουλου και πανηγύρισε.

Τέλος, το πιο συναρπαστικό ματς έγινε στο Χείμαρρο εκεί όπου ο Ηρακλής κοντραρίστηκε με την Ελπίδα Προβατά και εν τέλει κέρδισε με 3-2, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε μεγάλη μάχη, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν την ανατροπή στο 85΄ με τον Σβεντζίδη, τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 88΄ με τον Μούστα και τον Βασιλειάδη στις καθυστερήσεις να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

ΧΡΥΣΟ-ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ 0-3
Σκόρερ: 18′- 25′-73′ Λαζαρίδης
Διαιτητές: Κρυωνάς, Σάββας, Βακουφτσής

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ-ΠΡΟΒΑΤΑΣ 3-2
Σκόρερ: 52΄ Κοσμόπουλος, 85΄ Σβεντζίδης, 90΄+ Βασιλειάδης Στ. / 50΄ Τσάτσος, 88΄ Μούστα
Διαιτητές: Πετρίδης, Δουλγέρης, Φραγκάκης

ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ-ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ 3-0
Σκόρερ:29′ Ράντης, 52′ Θωμαΐδης, 74′ Σόιτς
Διαιτητές: Φράγκαλας Ρ., Μπάρκας, Παπαδόπουλος Ι.

ΡΟΔΟΠΟΛΗ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 0-1
Σκόρερ: 20΄ Γεράκης
Διαιτητές: Δαουλτζής, Σώμης, Μαυρίδης

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ-ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ 1-2
Σκόρερ:80΄ Τζούλιας / 34΄ Ελευθεριάδης Σ, 45΄ Ελευθεριάδης Ν.
Διαιτητές: Μαγής, Καμπαρντίνας, Βογιατζή

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΠΣ ΣΕΡΡΕΣ 2-4
Σκόρερ: 14΄ Τερζής, 85’ Τσακανιάς / 8΄ Καδής, 64΄ Σιψής, 61΄ Στεφάνογλου, 74΄ Θεοδωρίδης
Διαιτητές: Μπάτσιος, Πούλιος Αντ., Χατζηαθανασίου

ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ-ΚΑΡΠΕΡΗ 4-2
Σκόρερ: 15΄ Σαββίδης Σ, 24΄ Ζαφειρίδης, 40΄- 85΄ Πάνκος Π. / 49΄- 64΄ Πλατνάρης
Διαιτητές: Καρασάββας, Γαβριήλ, Μαδένης

ΣΚΟΤΟΥΣΣΑ-ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙ 3-1 παρ. (1-1 κ.α.)
Σκόρερ:78΄ Μήλιος, 110΄ Μεσιούρης, 115΄ Βεζυρόπουλος / 85΄ Ασλανίδης
Διαιτητές: Σαφούρης, Ευθυμιάδης, Βασιλόγλου

ΑΓΚΙΣΤΡΟ-ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ 0-4
Σκόρερ: 25΄(πεν.) Ουζουνίδης, 40΄ Γεωργιάδης Σ, 45΄ Τσιγγενόπουλος, 53΄ Ζαχαριάς
Διαιτητές: Κεφαλάς, Κιοσσές Ι., Παυλίδου

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.