ΦΙΛΙΚΟ : ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 5-0

Ενα ακόμη φιλικό παιχνίδι για τον Αλμωπό Αριδαίας απέναντι στον Μακεδονικό Σιάτιστας ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας του 3ου Ομίλου το οποίο κατέληξε σε μονόλογο για τους γηπεδούχους νικώντας εύκολα με 5-0.

Ο Γιώργος Τυριακίδης χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες, δοκίμασε σχήματα καταλήγοντας σε χρήσιμα συμπεράσματα πλησιάζοντας στην έναρξη του πρωταθλήματος. Καλό ποδόσφαιρο από τον Αλμωπό, στρωτό και με θέαμα. Αξίζει να σημειωθεί πως με τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ο υπό δοκιμή Αργεντίνος Ρικάρντο Τσαβάρι, ως κεντρικός στο πρώτο ημίχρονο και ως περιφερειακός στο δεύτερο αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, σκοράροντας μάλιστα ένα πολύ ωραίο γκολ από ασσίστ του έτερου Αργεντίνου Αλεξ Σταμπίλε αφού προηγουμένως είχαν αντιστραφεί οι ρόλοι με σκόρερ τον Άλεξ Σταμπίλε και ασσίστ του Ρικάρντο Τσαβάρι.

Ο Τσαβάρι έχει θητεύσει στο Εκουδαδόρ με την Ολμέδο και σε πολλές ομάδες της πατρίδας του, όπως Γκουαρανί, Αλμιράντε, Ντεπορτίβο Μέλο, Πλατένσε, Ινστιτούτο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του Σάββα Θωμαΐδη.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Μούλας, Σαμαρόπουλος, Σαϊνατούδης, Ασλαμπάλογλου, Μουσόνι Αντ., Μυλωνάς, Στάμπιλε, Τσαβάρι, Ελ. Μουσόνι.

Έπαιξαν και οι Κάρτζιος, Ιωάννου, Μεντής, Πολύζος, Παπαδημητρίου, Στογιαννίδης, Γ. Ελευθεριάδης. Λ. Ελευθεριάδης, Ξόμπλιος.

Από την Αλμωπό έλειψαν οι Μένιος, Τζημογιάννης, Νικολίτσας και Κυριακίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: Κωφίδης, Μπατσής, Μαντζιάρης, Μούστα, Μπούρτζος, Χαντάβας, Τσιούκρας, Ταφαρλής, Σβίρος, Τσακνής, Παπαγαθονίκου. Έπαιξαν και ο Πάντος, Μπάτσης, Τσούκρας, Τσαρσιώτης, Λιάπτσης, Εράλντι και Λιάμης.

Πηγή: almoposfc.gr

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.