ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Παιχνίδι για γερά νεύρα αύριο το απόγευμα στον Εύοσμο , με δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης να δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή στην Γ εθνική!

Ένα σπουδαίο παιχνίδι που θα συγκρουστούν Αγροτικός Αστέρας και ΑΟ Καρδίας που αμφότερες προέρχονται από ήττες στο πρωτάθλημα.

Και αν η ψυχολογία στον Αγροτικό Αστέρα είναι στο ναδίρ, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους «πράσινους» από το μικρό χωριό της Καρδίας.

Οι τελευταίοι θα κατέβουν στο «Δημήτρης Κοντικάκης» με ανεβασμένο ηθικό μετά την δίκαιη κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Φώτη Αλεξίου παρά την κούραση από τον αγώνα της Τούμπας θα παραταχθούν στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Ευόσμου με την ψυχολογία στα ύψη!

Ο αγώνας της Κυριακής θα «μυρίζει» μπαρούτη κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων που κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα σημαίνει πως με το ένα πόδι θα βρίσκεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

Η θηλιά στους ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα «έσφιξε» περισσότερο με την παρουσία 20 περίπου οπαδών στην προπόνηση της ομάδος που ζητούσαν πάση θυσία νίκη επί της Καρδίας.

Το πώς έφτασε σε αυτήν την κατάσταση η ομάδα του Ευόσμου θα τα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο όπου και θα κατανεμηθούν οι ανάλογες ευθύνες στα πρόσωπα που διαχειρίστηκαν το έμψυχο υλικό και οι εμμονές σε πρόσωπα που δείξανε «λίγοι» για να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλήματος.

Όπως για παράδειγμα η εμμονή της χρησιμοποίησης του άπειρου Κάμπα κάτω από τα δοκάρια.

Γιατί όπως και να το κάνουμε το οφθαλμοφανές είναι και αληθές!

Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν για τον αγώνα της χρονιάς στην Θεσσαλονίκη.

Ο καλύτερος ας κερδίσει…

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.